Jogi nyilatkozat

A felelősség korlátozása.

Az Energiabüfé internetes üzletben való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

Az Energiabüfé internetes üzlet semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakért, bármilyen okból is következtek be:

- Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az Energiabüfé internetes üzlet akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól, hogy hagyományos, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

Az Energiabüfé internetes üzlet bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik árát, vagy határidejét. A változás az Energiabüfé internetes üzlet weblapján történt megjelenés időpontjától lép életbe.

Az Energiabüfé internetes üzlet szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és/vagy magát az Energiabüfé internetes üzletet, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és Energiabüfé internetes üzlet nem vonható felelősségre, ha így tesz.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható Energiabüfé internetes üzletben (a weblapon). Bármelyik vásárló, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, nem jogosult vásárolni a továbbiakban.

Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, az Energiabüfé internetes üzlet szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

A vásárlástól való elállás joga


A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Elállási szándékát jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon. Figyelem, az e-mail üzenetek sokszor hosszasan keringenek a szerverek között, ezért a postázás előtti elállási kérelmének időpontjául a mi levelező programunkba való beérkezés idejét tudjuk elfogadni és nem a levél feladásának időpontját.

A vevő a termék átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és a határidőn belül visszajuttathatja a terméket. A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. A vevőt terheli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek.

A vevő elállása esetén az eladó harminc napon belül köteles visszatéríti az áru ellenértékét. Az eladó kizárólag használatba nem vett, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételár 100%-át.

Amennyiben a vásárló nem veszi át a megrendelt csomagot és a futár cég visszahozza, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre utalásos fizetés esetén szolgáljuk ki!

Folytatás
Gyártók
A kosár üres