450.00Ft

ENERGIA RAPIDA
[ENERGIA RAPI]

Gyors és hosszantartó energiautánpótlás

1 üvegcse 25g.

Ajánljuk:

Azoknak a sportolóknak, akiknek verseny vagy edzés közben hatékony és hosszan tartó energiapótlásra van szükségük.

Szükség esetén verseny vagy edzés közben fogyasztva gyorsan tölti újra a szervezet kiürült raktárait hosszantartó energiával.

A termék jellemzői:

A sportolás közben hirtelen kialakuló fáradtságérzet megakadályozásának céljából kifejlesztett, gyorsan felhasználható energiát szolgáltató készítmény. Szénhidrát és aminosav tartalmának köszönhetően gyorsan szolgáltat energiát. Alanint, elektrolitokat és ginzenget (Panax Ginseng) tartalmaz. A termékben található tápanyagok fontos szerepet töltenek be az energiagenerálásban részt vevő metabolikus, és az izomösszehúzódásért felelős folyamatok megfelelő működésében. A termék alanin-glükóz ciklusban metabolizált alanin tartalma pótenergiát biztosít azokban a helyzetekben, amikor a szervezet vércukorszintje lecsökken. A jó teljesítményre stimuláló koffeint a szervezetet számára kímélö mennyiségben tartalmazza. A ginzeng pozitívan befolyásolja a szervezet ellenálló képességét és stressztűrését. A termék a professzionális sportolók igényeit is kielégítő energiatámogatást nyújt.

Tájékoztató:

Alkalmazása mindazon esetekben javasolt, amikor a szervezet energiadeficittel küzd. Gyorsan felhasználható energiát szolgáltat, így hozzájárul a fáradtságérzet kialakulásának megakadályozásához. Szükség esetén fogyasztandó, amikor a szervezet pótenergiát igényel.

Alkalmazási módja/Ajánlott napi mennyisége:

fogyasztása szükség esetén edzés vagy verseny közben 1-2 üvegcsével.

Összetétele:

malto-dextrinek, dextróz, fruktóz, L-alanin, magnézium-aszpartát, nátrium-klorid, kálium-aszpartát, ginzeng (Panax ginseng gyökérből kivonva), aroma, tartósítószerek: kálium-szorbát, metil-parahidroxibenzoát, C-vitamin, koffein (0,1%), Hibiscus Sabdariffa, cink-pidolát, glutaminsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav

Figyelmeztetés:

Tárolása: napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen. A szavatossági idöt jelző dátum a termék gyűjtöcsomagolásán található.
Vélemények a termékről

Gyártók
A kosár üres
Gyártó infó
Ethicsport
További termékei
Megosztás
Ajánlom barátomnak
Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en