10,500.00Ft

FL 100 Sport
[Fl 100]

FL 100 Sport
A termék jellemzői:

Közismert tény, hogy izomzatunk bármilyen jellegű fizikai aktivitás hatására tejsavat termel. Minél intenzívebb az izommunka, annál nagyobb mennyiségű az izmokban felgyülemlő tejsav mennyisége. Ez a vegyület oxigénhiányos, vagyis anaerob állapotban képződik. Ekkor az izomzat elegendő oxigén híján a tápanyagokat csupán tejsavvá tudja lebontani. Hatására az izmok anyagcseréje és a sportoló teljesítménye romlik, ugyanis a keletkező tejsav akadályozza az izmok összehúzódását. A sav-bázis egyensúly savas irányba tolódik, aminek következtében az izmok megduzzadnak. Összességében tehát megállapítható, hogy a sportoló teljesítményének romlása, az izomfájdalmak akkor kezdenek jelentkezni, amikor a tejsav képződés sebessége meghaladja a szervezet tejsavat lebontó folyamatainak hatékonyságát.

Kiszerelés: 180db kapszula, 1 kapszula 58,3 ft.

Az FL 100 SPORT a fizikai aktivitás következtében kialakuló tejsav termelés megelőzésének, valamint a sportolás hatására képződő szabad gyökök mennyiségének csökkentése céljából kifejlesztett készítmény. Aktív zeolitot, egy vulkáni eredetű ásványt tartalmaz, amely több millió évvel ezelőtt a forró láva és a tengervíz találkozásakor keletkezett. A zeolit képes megkötni a méreganyagokat, nehézfémeket, ammónium ionokat és szabad gyököket.

Az FL 100 SPORT segít megelőzni az intenzív fizikai munka következtében az izomzatban kialakuló tejsav képződést, illetve csökkenti az ugyancsak sportolás hatására képződő szabad gyökök mennyiségét is. Hatására az oxigén könnyebben felhasználható az aerob folyamatok számára. Hatékonyabb energia felszabadítási folyamatokat eredményez, javul a szervezet hatékonysága, csökken a regenerációs idő.

Alkalmazási módja:

Fogyasztása a főétkezések után javasolt. Két egymást követő főétkezés után 3-3 kapszula fogyasztandó (pld. reggeli után 3 kapszula és ebéd után 3 kapszula). A versenyek, illetve a hosszabb edzések napján a sportolás megkezdése előtt 2 órával 6 kapszula alkalmazandó bőséges folyadékkal, továbbá a fizikai aktivitást követően a regenerációs folyamatok gyorsítása érdekében ugyancsak 6 kapszula bevétele ajánlott.

Összetétele:

Zeolit 307,5 mg, Maca gyökér kiv. (Lepidium Meyenii) 27,33 mg, Dolomit (magnézium 15,79 mg, kalcium 34,9 mg) 75,17 mg, kapszula: cellulóz 90 mg.

Vélemények a termékről

Gyártók
A kosár üres
Gyártó infó
Ethicsport
További termékei
Megosztás
Ajánlom barátomnak
Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en