11,900.00Ft

Nutrend Compress Fever 120 kapszula
[fever]

A Nutrend Compress Fever zsírégető termék egy hatékony zsírégető, mely olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megemelik a test hőmérsékletét. A komponensek kölcsönösen erősítik egymás pozitív hatását és olyan mennyiségben kerültek a készítménybe, mely még nem károsítja a szervezetet.

Olyan sportolók számára ajánlott a Nutrend Compress Fever zsírégető készítmény, mely egyaránt alkalmas az intenzív tréningekre való felkészülésre. Mivel az összetevők kizárólag természetesek, a szervezetben történő hasznosulásuk a lehető legjobb lesz.

A termék stimuláló hatású: A Nutrend Compress Fever zsírégető készítmény egyaránt tartalmaz koffeint és szinefrint, mely a készítményben található gyógynövény kivonatokban található. (guarana kivonat, Yerba kivonat, Citrus aurantium kivonat, zöld tea kivonat) A koffein és a szinefrin akkor fejti ki a pozitív zsírégető hatását, amikor arra az edzés közben szükség van.

A termék emeli a belső hőmérsékletet: A termékben található fekete bors kivonat (Bioperin) segíti a készítményben található összetevők gyorsabb felszívódását és hasznosulását, így felgyorsul az anyagcsere és gyorsabb és intenzívebb lesz a zsírégetés is.

Íz: natúr

Kiszerelés: 120 kapszula

Ajánlott használat:

Vegyen be 3 kapszulát ébredés után üres gyomorra és további 3 kapszulát az ebéd elfogyasztása előtt 30 perccel!

Felhasználás:

Használja a terméket periodikusan, 3 hét használat után hagyjon ki egy hét szünetet, majd szedje azt további 3 hétig! Ne lépje túl a napi 6 kapszula beszedését és lefekvés előtt szedése nem javasolt! A termék használata mellett ne fogyasszon más koffein tartalmú készítményt! A terméket a felbontás után 3 hónapon belül el kell fogyasztani!

Összetétel:

A COMPRESS FEVER olyan mennyiségekben tartalmazza azokat az ismert zsírégető összetevőket (koffein, szinefrin, HCA, guggulszteron, L-Karnitin) amelyek azok még használata legális a sportolók számára is, akik rendszeres dopping teszteken esnek át. Ezenkívül ezen összetevők hasznosulását jelentősen javítja (további 30%-kal) a Bioperin összetevő. (fekete bors)

Vélemények a termékről
Gyártók
A kosár üres
Gyártó infó
Nutrend
További termékei
Megosztás
Ajánlom barátomnak
Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en