5,800.00Ft

RAMTECH COMP
[Ramtechcomp]

RAMTECH COMP.

Hatékony segítség a regenerációs idő lerövidítéséhez, az izomsavasodás ellen és az izomzat táplálásához.

Kiszerelés: 120 db 1300 mg-os kapszula.

Nettó tömeg: 156 g

A termék jellemzői:

A Ramtech Comp. kapszulánként 1 grammnyi elágazó láncú aminosavat tartalmaz gyógyszeripari tisztaságban ß-alaninnal és metabolikus kofaktorokkal társítva. A ß-alanin az izomsavasodást gátló és antioxidáns hatással is rendelkező karnozin endogén prekurzora (előanyaga). A készítmény mind aerob állóképességi, mind pedig az anaerob mozgásformákat alkalmazó erő sportok esetében is alkalmazható. Hasznos lehet a katabolikus folyamatok kialakulásának megelőzésében, sportolás előtti alkalmazás esetén az izomsavasodás ellen, sportolás utáni alkalmazás esetén pedig a regenerációs folyamatok lerövidítésében. Az elágazó láncú aminosavak az anabolikus (építő) élettani folyamatok számára fontos tápanyagok, megkönnyítik a regenerációt, gátolják a katabolizmust és hozzájárulnak a hatékony energiafelszabadításhoz. Az izmokban található dipeptid, a karnozin fontos szerepet játszik az izomszövetekben fizikai aktivitás hatására kialakuló savasodási folyamatokkal szemben. Növeli az edzésintenzitást, javítja a sportteljesítményt. A karnozint a szervezet ß-alaninból (nem esszenciális aminosav) és hisztidinből (esszenciális aminosav) állítja elő. Az EthicSport kutatásainak köszönhetően kifejlesztett Ramtech Comp. egyidőben szolgáltat a szervezet számára elágazó láncú aminosavakat és ß-alanint, egy olyan formulát, amely az intenzív edzésmunkát végzők számára is képes lerövidíteni a regenerációs időt.

Alkalmazási módja:

Fogyasztása a főétkezésektől távol eső időpontban javasolt.

Sportolás előtti alkalmazás esetén (a katabolizmus és az izomsavasodás kialakulása ellen): kb. 2 órával a sportolás megkezdése előtt.

Sportolás utáni alkalmazás esetén (izomtáplálás céljából és a szabadgyökök ellen): kb. 1 órával a sportolás befejezése után vagy esténként, amikor a szervezet anabolikus (építő) folyamatai hatékonyabbak.

Maximálisan megengedett dózisa 5 kapszula naponta, amely 5 g elágazó láncú aminosavat tartalmaz. A termék alkalmazása előtt kérje orvosa tanácsát.

Összetétele:

L-leucin, L-valin, L-izoleucin, ß-alanin, hordozóanyag: mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, piridoxin-klórhidrát (B6-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin), titán-dioxid.

Figyelmeztetés:

Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. A készítmény hosszan tartó alkalmazása esetén (6-8 hét) kérje ki orvosa véleményét. Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem javallott vesebetegek, terhes nők és 12 évnél fiatalabb gyermekek számára. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást! A szavatossági időt jelző dátum (nap/hónap/év) a termék gyűjtőcsomagolásán található. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Vélemények a termékről
Gyártók
A kosár üres
Gyártó infó
Ethicsport
További termékei
Megosztás
Ajánlom barátomnak
Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en