300.00Ft

PRE-GARA ENDURANCE
[PRE-GARA]

PRE-GARA ENDURANCE

Maximalizálja az állóképességet

1 tasak 18g

Ajánljuk

Állóképességi sportok: Országúti kerékpározás, futás, gyaloglás, hosszú távú úszás, hosszú távú sífutás, triatlon, maratonfutás, MTB XCM.

Verseny vagy edzés előtt fogyasztva optimalizálja az energiafelszabadítást és az állóképességet hosszan tartó, nagy állóképességet igénylő sportoknál.

A termék jellemzői:

Kifejlesztésénél a legföbb szempont az állóképesség maximalizálása volt. Eltérő felszívódási sebességű glucidokat, glükoplasztikus és elágazó szénláncú aminosavakat tartalmaz, amelyek a sporttevékenységhez nélkülözhetetlen energiát nem egy nagyobb dózisban, hanem a fizikai aktivitás ideje alatt egyenletes ütemben szabadítják fel és elösegítik a glükóz folyamatos véráramba kerülését. Ennek köszönhetöen a szervezet takarékoskodhat az izomzat glikogén készletével, késleltetve így a fáradtságérzet kialakulását. Mindezek mellett tartalmaz még szabad glükoplasztikus és ketogén aminosavakat, amelyek ugyancsak energiaforrásként szolgálnak és meggátolják a sportolás hatására esetlegesen kialakuló fehérjekatabolizmust. Az L-acetil-karnitin segíti az energianyerésre szolgáló zsírsavak szállítását. Glutamin és glutaminsav tartalmának köszönhetöen szabályozza a szervezet sav-bázis folyamatait. Hozzájárul az energia felszabadításában, valamint az izomszövetek összehúzódásában fontos szerepet játszó metabolikus folyamatok helyes működéséhez. A termék megfelelö alkalmazásával a szervezet takarékoskodhat az izomzat glikogén raktáraival, amelynek következtében javul a teljesítöképesség nagy állóképességet igénylő sportágak esetén.

Tájékoztató:

A terméket hosszan tartó aerob mozgásformákat igénylő sportágak számára fejlesztették ki (kerékpározás, maratonfutás, kocogás, hosszú távú sífutás, úszás, természetjárás, sziklamászás,). A fizikai aktivitás idötartama alatt fokozatosan felszabadított energiának köszönhetöen késlelteti a fáradtság- és az éhségérzet kialakulását. Az elektrolitok jelenléte (aszpartátok formájában) hozzájárul az izomgörcsök kialakulásának megelözéséhez. A termék speciálisan edzésekre és versenyekre lett kifejlesztve. .

Alkalmazási módja/Ajánlott napi mennyisége:

Fogyasztása a sportolás megkezdése előtt kb. 30 perccel javasolt. Közepes igénybevétel esetén 1 tasak tartalmát keverje 250 ml vízhez. Nagyfokú és hosszan tartó igénybevétel esetén 2 tasak tartalmát 400-500 ml vízben oldja fel. A legjobb hatás eléréséhez fogyasszon kb. 200 ml tiszta vizet a sportolás megkezdése előtt 10-15 perccel. .

Összetétele:

malto-dextrinek, fruktóz, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, keratin piruvát, L-leucin, aromák, kálium-foszfát, L-alanin, nátrium-citrát, glicin, L-valin, L-izoleucin, nátrium-klorid, kalcium-karbonát, taurin, magnézium-karbonát, L-glutaminsav, C-vitamin, emulgeálószer, L-glutamin, Eleutherococcus senticosus, édesítöszer: aceszulfám K, acetilkarnitin-klórhidrát, E-vitamin, színezék: B-karotin, kálcium-pantotenát, riboflavin, tiamin-klórhidrát, piridoxin-klórhidrát, folsav, biotin, hidroxi-propil-metil-cellulóz, etil-cellulóz, folsav, biotin. .

Figyelmeztetés:

A készítmény hosszan tartó alkalmazása esetén (több, mint 6-8 hét) kérje ki orvosa véleményét. A készítmény nem javallott vesebetegek, terhes nök és 12 évnél fiatalabb gyermekek számára. Tárolása: napfénytöl védett, száraz hűvös helyen. A szavatossági idöt jelző dátum a termék gyűjtöcsomagolásán található.
Vélemények a termékről

Gyártók
A kosár üres
Gyártó infó
Ethicsport
További termékei
Megosztás
Ajánlom barátomnak
Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en