260.00Ft

PERFORMANCE SETE citrom íz
[PERFORMANCE]

PERFORMANCE SETE

Sportolás közben fellépő folyadékvesztés és energiahiány pótlására.

1 tasak 22g

Ajánljuk

Azoknak a sportolóknak ajánljuk, akik a folyadékveszteség pótlása mellett szerve-zetük megnövekedett energiaigényét is ki szeretnék elégíteni.

Gyors felszívódás. (180 mOsm/l) Késlelteti a fáradtságérzet kialakulását, Csillapítja a szomjúságot. Állandó energiaáramlást biztosít.

A termék jellemzői:

A termék alkotóelemeinek aránya és mennyisége úgy lett kifejlesztve, hogy a kész hipotóniás ital gyomorból való kiürülési ideje és felszívódási sebessége gyors legyen. A készítmény szénhidráttartalmának jellege hozzájárul a glükóz folyamatos véráramba kerüléséhez, amelynek hatására a szervezet képes takarékoskodni az izomzat glikogén raktáraival, késleltetve így a fáradtságérzet kialakulását. A fizikai aktivitás közben elvesztett ásványi sók pótlására elektrolitokat is tartalmaz (Na+, K+, Mg2+, Cl-). Fontos, hogy az elektrolitok pótlása kiegyenlített legyen, mert ennek hiányában felléphet teljesítménycsökkenés, izomgörcs vagy fáradtságérzet korai kialakulása. Az Eleutherococcus Senticosus növény gyökeréböl képzett kivonat hatásos a szervezet pszichikális és fizikális stressztűrésének javítására. Ezért olyan sportágaknál alkalmazzák, ahol a nagyfokú fizikális terhelés elviselése pszichésen és fizikálisan is kiemelkedöen fontos. .

Tájékoztató:

A készítményt hosszan tartó sporttevékenység közben fellépö folyadék- , elektrolit- és glucidveszteség gyors pótlására fejlesztették ki. Ideális a fent nevezett hiányállapotok helyreállítására verseny vagy edzés közben. .

Alkalmazási módja/Ajánlott napi mennyisége:

1 tasak tartalmát oldja fel kb. 500-600 ml vízben. 15-20 percenként fogyasszon az oldatból kb. 50-100 ml-t. Az esetleges gyomorbántalmak elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a nagyon hosszan tartó sporttevékenységek közben se fogyasszon többet 800 ml/óra mennyiségnél.

Összetétele:

maltodextrinek, dextróz, fruktóz, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, aroma, nátrium-citrát, nátrium-klorid, kálium-aszpartát, kálium-foszfát, kalcium-karbonát, magnézium-aszpartát, emulgeálószer, magnézium-karbonát, C-vitamin, Eleutherococcus Senticosus gyökér, édesítöszer: aceszulfám K, színezék: B-karotin, kalcium-pantotenát, riboflavin, tiamin-klórhidrát. .

Figyelmeztetés:

Tárolása: napfénytől védett, száraz helyen. A szavatossági idöt jelző dátum a termék gyűjtöcsomagolásán található. .
Vélemények a termékről

Gyártók
A kosár üres
Gyártó infó
Ethicsport
További termékei
Megosztás
Ajánlom barátomnak
Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en