450.00Ft

Energia Rapida Professional Lime (copia)
[Energia Rapi]

Energia Rapida Professional Lime (copia). 1 tasak 50ml=60g

Energiát szolgáltató hipertónikus élelmiszer szekvenciális glucidokkal.

Verseny vagy edzés közben fellépö energiahiány pótlására. Gyorsan szolgáltat hosszantartó energiát. Az EthicSport kutatásai által kifejlesztett összetétel.

A termék jellemzői:

A készítmény tartalmaz rövid láncú szekvenciális glucidokat, amelyek hatására a szervezet gyorsan jut glükózhoz, valamint közepes és hosszú láncú maltodextrinek keverékét. A maltodextrin tartalomnak köszönhetöen folyamatos és hosszan tartó energia utánpótlást biztosít. Csomagolásának kialakításánál elsödleges szempont volt, hogy az Energia Rapida Professional Lime versenykörülmények között is könnyen fogyasztható legyen.

1. Nagy állóképességet igénylő sportágakhoz kifejlesztett készítmény. 2. A szervezet kiürült készleteit gyorsan, hosszan tartó energiával tölti fel. 3. Adagonként 120 Kcal-t + koffeint és káliumot tartalmaz. 4. Állóképességi sportolók közreműködésével kifejlesztett formula, amely az EthicSport kutatásainak és fejlesztéseinek eredménye 5. Versenykörülmények között egyetlen kézzel is könnyen fogyasztható. 6. Kiváló íz, könnyű emészthetőség.

Alkalmazási módja/Ajánlott napi mennyisége:

1-3 tasak naponta. Fogyasztása szükség esetén, de még az energiahiányos állapot kialakulása elött javasolt. Alkalmazásakor célszerű még kevés folyadékot is fogyasztani. Kibontása után a tasak tartalmát 12 órán belül el kell fogyasztani.

Összetétele:

víz, közepes és hosszú láncú malto-dextrinek, fruktóz, glükózszirup, dextróz, lime aroma, nátrium-klorid, kálium-klorid, tartósítószer: kálium-szorbát, koffein (50 mg), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.

Figyelmeztetés:

A készítmény nem javallott vesebetegek, terhes nők és 14 évnél fiatalabb gyermekek számára.

Tárolása:

napfénytöl védett, jól szellözö, száraz helyen. A szavatossági idöt jelzö dátum a termék gyűjtöcsomagolásán található. A készítményt 3 év alatti gyermekek elöl gondosan el kell zárni! Közvetlen napfénytöl és höforrástól távol tartandó! Az étrend-kiegészítök nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást!
Vélemények a termékről

Gyártók
A kosár üres
Gyártó infó
Ethicsport
További termékei
Megosztás
Ajánlom barátomnak
Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en